Γνωσιακή Βάση: cPanel
0120 - Τι είναι το Softaculous

Το Softaculous σας εξοικονομεί χρόνο στη διαδικασία εγκατάστασης και μειώνει την ανάγκη για βοήθεια στα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Δείτε τις δυνατότητές του στο cPanel >> Home >> Software >> Softaculous Apps Installer.

Το Softaculous σας προσφέρει καλύτερη και πιο ανεπτυγμένη αυτόματη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών (auto installer). Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε, να πάρετε backup, να κάνετε restore και να κλωνοποιείτε τις εφαρμογές σας χωρίς να χρειάζονται ειδικές τεχνικές γνώσεις. Έχετε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος δημοφιλών εφαρμογών από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Για την κάθε εφαρμογή υπάρχουν διαθέσιμα Demos, Ratings και Reviews τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Η πραγματική λύση για 1-click-installations!

* Αφού πατήσετε Install θα σας ζητηθούν ελάχιστα στοιχεία, για παράδειγμα email και username/password για το διαχειριστικό. Το Softaculous έχει φροντίσει να δημιουργήσει βάση δεδομένων και να πραγματοποιήσει όλες τις παραμετροποιήσεις που απαιτούνται για την εγκατάσταση μιας εφαρμογής (όπως το WordPress του παραπάνω παραδείγματος) με ελάχιστη προσπάθεια από πλευράς του τελικού χρήστη.


IpHost Support - Innovative Web Solutions