Γνωσιακή Βάση: Ο λογαριασμός μου > Domains
0220 - Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε/από εσάς

Για να μπορέσετε να μεταφέρετε το domain σας σε άλλον καταχωρητή, πρέπει πρώτα να to ξεκλειδώσετε. Τα domains που έχουν καταχωρηθεί μέσω της IpHost μπορούν εύκολα να κλειδωθούν/ξεκλειδωθούν από το διαχειριστικό σας λογαριασμό.

Η διαδικασία κλειδώματος/ξεκλειδώματος αναφέρεται αναλυτικά στο άρθρο 'Πώς να κλειδώσω/ξεκλειδώσω το domain μου'.

Εάν έχετε ένα domain που δεν είναι κατοχυρωμένο μέσω της Εταιρείας μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον τρέχοντα καταχωρητή σας για να το ξεκλειδώσετε.

Θα χρειαστείτε επίσης το κλειδί EPP (κωδικός εξουσιοδότησης) για να μπορέσετε να μεταφέρετε το domain σας. Το κλειδί EPP (Κωδικός εξουσιοδότησης) είναι μία από τις διασφαλίσεις έναντι μη εξουσιοδοτημένων μεταφορών domains. Προστατεύει τα δικαιώματά σας ως κάτοχος domain.

Το κλειδί EPP απαιτείται κατά τη μεταφορά ονομάτων τομέα .com, .net, .org, .biz, .info, κλπ. Δεν είναι δυνατή η έναρξη μεταφοράς ονόματος domain για αυτούς τους τομείς χωρίς κωδικό EPP.

Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό EPP του domain name σας και θέλετε να μεταφέρετε το domain σε εμάς, επικοινωνήστε με τον τρέχοντα καταχωρητή σας για να τον αποκτήσετε.


IpHost Support - Innovative Web Solutions