Γνωσιακή Βάση: JetBackup
0100 - Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά ενός backup

Με το JetBackup, η ανάκτηση ενός αρχείου ή συνόλου αρχείων/λειτουργιών από ένα backup στο cPanel έχει γίνει πραγματικά πολύ εύκολη διαδικασία. Δείτε ακριβώς τι περιέχουν τα Full Backups του JetBackup και πώς μπορείτε να επαναφέρετε ένα αρχείο σε προηγούμενη κατάστασή του - εφόσον φυσικά υπάρχει ήδη το αντίστοιχο backup file.

‼ Η λειτουργία ανάκτησης ενός Full Backup είναι απενεργοποιημένη για τον τελικό χρήστη, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια όλων των αρχείων σας μετά από τυχόν λάθος χρήση της εν λόγω επιλογής.


Μπορείτε ωστόσο να κατεβάσετε ένα full backup στον υπολογιστή σας ή εναλλακτικά να επαναφέρετε μεμονωμένα αρχεία, βάσεις δεδομένων, emails, κλπ, αλλά όχι όλο το cPanel account.

Για την επαναφορά αρχείων κάνετε είσοδο στο cpanel account και μετάβαση στην κατηγορία JetBackup


Στην επιλογή File Backups μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία του site επιλέγοντας το "file manager", δίπλα από την επιθυμητή ημερομηνία. Βεβαιωθείτε πως πριν επιλέξετε κάποιον φάκελο για επαναφορά, έχετε επιλέξει το κουμπί Show Hidden Files.

Για να επαναφέρετε την βάση σε προγενέστερη ημερομηνία επιλέγετε το "Database Backups"

και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή ημερομηνία επαναφοράς

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας καλύπτουν οι υπόλοιπες λειτουργίες backup και επιθυμείτε ολική ανάκτηση ενός Full Backup, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Your data is safe with us! :)


IpHost Support - Innovative Web Solutions