Γνωσιακή Βάση: Ο λογαριασμός μου > Domains
0100 - Πώς να μεταφέρω το .com/.net/.org/.biz/.info domain μου στην IpHost

Για τη μεταφορά domains με τις παραπάνω καταλήξεις, απαραίτητος είναι ο κωδικός εξουσιοδότησης για κάθε domain, να είναι ξεκλείδωτα στο Μητρώο καθώς και να έχει δημιουργηθεί η επαφή ιδιοκτήτη στο λογαριασμό σας στην IpHost.

Για να λάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης ενός domain και για να ξεκλειδωθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον τρέχοντα καταχωρητή σας.

Έπειτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το αίτημα μεταφοράς μέσω του λογαριασμού σας από την επιλογή Domains >> Μεταφορά .com domains >> Πληκτρολογείτε το domain name, τον κωδικό εξουσιοδότησης καθώς και επιλέγετε την επαφή ιδιοκτήτη στα αντίστοιχα πεδία και επιλέγετε Μεταφορά domains.  Εφ' όσον ο κωδικός εξουσιοδότησης είναι σωστός και το domain ξεκλείδωτο, η μεταφορά δρομολογείται αμέσως.

Η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώνεται σε 5-7 ημέρες.

Η μεταφορά είναι δωρεάν. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά πραγματοποιείται αυτόματη ανανέωση από το μητρώο για ένα έτος από την ημερομηνία λήξης και το κόστος ανανέωσης θα πρέπει να βρίσκεται στο λογαριασμό σας ως διαθέσιμο θετικό υπόλοιπο.  Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την κατάληξη, βάσει τιμοκαταλόγου.


IpHost Support - Innovative Web Solutions