Γνωσιακή Βάση: SSL
0030 - Τα είδη των πιστοποιητικών SSL

EV SSL Extended ValidationΜέγιστος βαθμός αυθεντικότητας

Η πιστοποίηση Extended είναι από τα πιο πλήρη και πιο ασφαλή πιστοποιητικά που μπορεί να παρέχει μια ιστοσελίδα στους χρήστες της. Εγγυάται στον επισκέπτη ότι η επιχείρηση πίσω από την ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα standards της αγοράς. Η αδειοδότηση και έκδοση των πιστοποιητικών αυτών απαιτεί διεξοδικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες οι Αρχές Πιστοποίησης ελέγχουν σχεδόν όλες τις πτυχές μιας εταιρίας και της ιστοσελίδας. Καταλαβαίνετε ότι βρίσκεστε σε μια ιστοσελίδα που καλύπτεται από πιστοποίηση Extended όταν η μπάρα διευθύνσεων στον browser με https έχει πράσινο χρώμα και αναφέρει την επωνυμία της εταιρίας.

OV SSL Organization ValidatedΥψηλή διασφάλιση

Η πιστοποίηση Organization χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση της πληροφορίας και την ταυτοποίηση τόσο της ιστοσελίδας όσο και της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Εγγυάται υψηλού επιπέδου ασφάλεια κατά την ανταλλαγή πληροφοριών με το domain για το οποίο ενεργοποιήθηκε. Για την έκδοση ενός Organization Validated SSL, απαιτείται πιστοποίηση του ιδιοκτήτη του domain name (στοιχεία και διεύθυνση της εταιρίας ή του φορέα).

DV SSL Domain ValidatedΓρήγορο και οικονομικό

Η πιστοποίηση Domain χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση της πληροφορίας και την ταυτοποίηση των στοιχείων του καταχωρητή και του ονόματος χώρου της ιστοσελίδας (domain). Εγγυάται ότι κατά την χρήση του SSL, η ανταλλαγή πληροφοριών με αυτό το domain θα είναι κωδικοποιημένη και ασφαλής. Από την πλευρά του ο χρήστης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι σωστή και παραπέμπει στον σωστό εξυπηρετητή.


IpHost Support - Innovative Web Solutions