Γνωσιακή Βάση: JetBackup
0080 - Τι είναι τα Email Backups

Μεταξύ των υπολοίπων τύπων backup που κρατάει καθημερινά το JetBackup, είναι και αυτά των Emails σας. Μπορείτε να βρείτε την επιλογή στο cPanel >> Home >> JetBackup >> Email Backups.


Εκεί καταγράφονται αναλυτικά όλα τα backups των email accounts (και της δομής τους) που διατηρείτε στο λογαριασμό cPanel σας. Η βασικότερη ενέργεια που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι το RESTORE backup κάποιου email account, στην ημερομηνία που επιθυμείτε.


Η διαδικασία ολοκληρώνεται αφού επιλέξετε το "Are you sure you want to restore this account?" και πατήσετε Add to Restore Queue,


μετά από λίγο η ανάκτηση θα ολοκληρωθεί, επαναφέροντας το λογαριασμό και τα emails του, ακριβώς όπως ήταν την ημερομηνία του backup που διαλέξαμε.


Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το εκάστοτε backup στον υπολογιστή σας πατώντας GENERATE DOWNLOAD 


και επιβεβαιώνοντας πατώντας Add to Download Queue.


Μετά από λίγο, στη θέση του GENERATE DOWNLOAD θα εμφανιστούν τα DOWNLOAD και DELETE DOWNLOAD αντίστοιχα.




* Να σημειωθεί πως σε κάθε κατηγορία του JetBackup, μπορεί να υπάρχει μόνο ένα (1) ενεργό backup download link, άρα αν κάνετε GENERATE DOWNLOAD σε κάποιο άλλο backup, το προηγούμενο προσωρινό download link θα απενεργοποιηθεί. Αν υπάρχει κάποιο ενεργό backup download link μπορείτε να το εντοπίσετε στην κατηγορία JetBackup Queue.


IpHost Support - Innovative Web Solutions